Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia va oferi 11 automobile 100% electrice la nivel global pana in 2025, in aproape toate segmente auto

La începutul anului, Kia Motors a anunțat “Planul S”, o nouă strategie pe termen mediu și lungcare are ca obiectiv dobândirea treptată a unei poziții de lider în viitoarea industrie auto, inclusivîn serviciile de electrificare și mobilitate, precum și în conectivitate și autonomie.

Strategia ”Plan S” conturează o trecere rapidă și îndrăzneață de la un sistem de businessorientat către motoarele cu combustie internă, către unul centrat pe popularizarea automobilelorelectrice.

Concentrarea pe automobile electrice are deja rezultate fără precedent în Europa. În primultrimestru al anului 2020, vânzările automobilelor electrice au crescut cu 75% în comparație cuprimul trimestru al anului 2019, la 6.811 unități.

Acest lucru a însemnat că în primul trimestru alanului 2020 automobilele Kia cu zero emisii au atins 6% din vânzările totale* ale companiei înEuropa, o creștere cu 2.9% față de primul trimestru al anului 2019.

Un plan de producție pentru o Europă electrică

Pentru a atinge aceste obiective, Kia plănuiește să aibă în gamă 11 automobilele EV la nivelglobal până în 2025, într-o gamă largă de segmente auto – incluzând automobile de pasageri,SUV-uri și MPV-uri.

Primul model din noua generație de automobile 100% electrice Kia va fi lansat în Europa în2021, fiind construit pe o platformă unică, proiectată special pentru a găzdui sistemul depropulsie EV și tehnologiile de cel mai înalt nivel ale automobilului. Nu numai că va oferi undesign de crossover care să estompeze limitele dintre automobilele de pasageri și SUV-uri, darva oferi și o experiență de utilizare futuristă.

De asemenea, va oferi o autonomie de peste 500de kilometri cu o singură încărcare, dar și un timp de încărcare rapidă de sub 20 minute.

Acțiunea timpurie a brandului de popularizare a automobilelor electrice înaintea multor altorproducători auto a pus bazele viitorului Kia în cadrul Planului S.

Kia vizează vânzări anuale la nivel global de 500.000 de automobile electrificate până în anul 2026 și țintește ca peste 20%din vânzările sale în Europa să fie automobile 100% electrice până la momentul respectiv.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente