Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

KIA Stinger 2.0 T-GDI vs noua Toyota Camry Hibrid! O KIA cu 255 CP vs o Toyota cu doar 178 CP

Evident acest trend este unul penibil pentru ca marca Toyota este una low-cost comparata cu un brand premium german, insa concurentul direct al lui Camry este de fapt noua KIA Stinger.


Si acum clientii Toyota vor spune ca marca KIA este la randul sau una inferioara unei masini japoneze insa realitatea crunta din Europa si SUA este ca Toyota pierde cota de piata in favoarea celor de la KIA pentru simplul fapt ca masinile construite in Coreea au o calitate de fabricatie foarte buna si o garantie reala mult mai mare.

STINGER VS CAMRY


Inca din primele momente vom spune ca in Romania un Camry costa 38.000 euro cu toate taxele incluse in timp ce Stinger 2.0 T-GDi are un pret real care porneste de la 33.000 euro cu toate taxele incluse.

Pentru cei 5.000 euro in plus clientul primeste cateva dotari extra si un consum de benzina mai mic in oras! Insa aici se opresc avantajele lui Camry.

DE CE CAMRY ESTE MASINA MAI PUTIN RECOMANDATA?


Are un motor de 2.5 litri care ofera o putere maxima doar de 178 CP ( total 203 CP cu cel electric) in timp ce KIA are doar un motor de 255 CP extrem de puternic si rafinat.

Camry are o cutie CVT extrem de lenta si enervanta in utilizare in timp ce KIA are o cutie clasica automata cu 8 trepte cu convertizor de cuplu.

Camry are un design aproape la fel de banal precum cel al lui Corolla in timp ce Stinger a devenit o problema chiar si pentru Audi BMW si Mercedes.

Camry ajunge la 100 de km/h in doar 8.5 secunde iar Stinger in doar 6.3 secunde. Toyota are o viteza maxima de 180 km/h iar Stinger doar 240 dekm/h.

In viata de zi cu zi Camry consuma in medie 6.4 litri de benzina in timp ce Stinger doar 1-2 litri mai mult!Adica nu stim daca merita achizitia unui hibrid?!?!

Camry are o garantie Bumper-to-Bumper doar de 3 ani in timp ce KIA Stinger are 7 ani!

Camry Lounge costa 47.000 euro, adica mai mult decat un Stinger de 370 CP!

Toyota sufera la capitolul service in Romania pentru ca importatorul grec nu a dezvolatat reteaua de deleri si service pe intreg teritoriul.

Camry urmeaza sa se deprecieze in timp mult mai mult decat Stinger pentru ca este o masina banala hibrid in timp ce Stinger este una GT pur sange.

Toyota are o garantie reala in Romania de 3 ani sau 100.000 de km! Vezi AICI!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente