Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia Sportage primeste o editie speciala Black Edition 2021

Producția versiunii Sportage Black Edition a început în această luna la fabrica europeană Kia din Žilina, Slovacia. Vânzările în Europa vor începe în decembrie 2020 și toate modelele vor beneficia de garanția Kia unică de 7 ani, 150.000 kilometri oferită standard.

Modelul în ediție limitată va fi disponibil cu o gamă de șapte culori exterioare pentru a se potrivi cu noul său aspect mai întunecat și mai asertiv / hotărât. Acestea includ culorile Pearl Black, Deluxe White, Infra Red, Lunar Silver și Blue Flame, Casa White și Penta Metal.

În interior, Sportage Black Edition este finisat cu tapițerie premium din material textil, cu volanul, schimbătorul de viteze și cotierele ușilor îmbrăcate în piele.

De asemenea, în funcție de piața de comercializare, cumpărătorii pot să-și aleagă un nivel superior de echipare, putând opta pentru tapițeria din piele sintetică, în versiunea piele cu textil sau integral piele.

Echipată cu caracteristici pentru confort din belșug și tehnologii de siguranță în dotarea standard, versiunea Sportage Black Edition oferă suport lombar pentru scaunul șoferului, oglinzi exterioare pliabile electric cu semnalul pentru schimbarea direcției cu lumină LED, sezori de ploaie, oglindă retrovizoare cu efect anti-orbire și aer condiționat automat pentru două zone.

MOTORIZARI


Versiunea Sportage Black Edition oferă cumpărătorilor posibilitatea de a alege până la cinci opțiuni de motoare, în funcție de piața de comercializare.

Motorul T-GDi (turbocharged gasoline direct injection) de 1.6 litri produce 177 CP și un cuplu de 265 Nm, în timp ce motorul aspirat GDi de 1.6 litri oferă 132 CP și un cuplu de 161 Nm.

De asemenea, modelul Sportage oferă trei variante ale motorului său diesel ‘Smartstream’ de 1.6 litri. Cele două motoare diesel convenționale oferă fie 115 CP și 280 Nm sau 136 CP și 320 Nm.

A treia opțiune, noul sistem de propulsie diesel dezvoltat de Kia, de 1.6 litri ‘EcoDynamics+’ mild-hybrid 48 V, produce 136 CP și un cuplu de 320 Nm.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente