Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

KIA Sorento primeste sistemul Blind-Spot View Monitor 2020

Kia a dezvăluit astăzi detalii despre tehnologia de ultimă generațieBlind-Spot View Monitor (BVM), inclusă în dotările noului Kia Sorento.

Această ‘a doua perechede ochi’ pentru șoferi este proiectată pentru a îmbunătăți siguranța ocupanților noului Sorento șia celorlalți participanți la trafic prin eliminarea unghiului mort din oglinzile laterale ale șoferului.

Sorento este primul automobil Kia din Europa care oferă această tehnologie avansată de asistență a șoferului, parte a gamei extinse de funcții oferite de noul panou de bord de 12.3inch, ’Supervision’ complet digital.

Sistemul BVM îmbunătățește vizibilitatea șoferului în ambelepărți ale automobilului și este conectat cu sistemul de semnalizare al automobilului.

Acesta afișează imagini video de înaltă rezoluție în partea stângă sau partea dreaptă a panouluide bord TFT-LCD dacă șoferul semnalizează schimbarea benzii de circulație și un alt automobileste “ ascuns” în unghiul mort.

Imaginile cu automobilul aflat în punctul mort sunt afișate fie înlocul vitezometrului, fie al turometrului (sau în locul ceasului de bord al sistemului hybrid almodelelor Sorento Hybrid), în timp ce afișează în continuare șoferului viteza curentă aautomobilului. Informațiile sunt oferite de camerele video de înaltă rezoluție, amplasate discretîn carcasele oglinzilor laterale.

Camerele oferă un unghi de vizualizare mai larg decât oglinzileretrovizoare, pentru a permite șoferilor să aibă o vedere clară asupra celuilalt automobil.

Un panou de bord complet digitalPanoul de bord digital ‘Supervision’ oferit de Kia este proiectat să ofere șoferilor informații câtmai clare posibil.

Cu un display de înaltă definiție de 1920×720 pixeli, panoul de bord digitalînlocuiește vitezometrul și turometrul convenționale cu un display unitar care include ceasuridigitale pentru afișarea vitezei și turației motorului.

Zona multifuncțională aflată între ceasurile digitale afișează instrucțiunile sistemului denavigație, informațiile audio și alte informații necesare călătoriei, dar și alerte privind starea automobilului și notificări de tip pop-up care oferă informații despre numeroasele tehnologiiactive de siguranță și de asistență pentru șofer.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente