Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

KIA Sonet este noul crossover al celor de la KIA care trebuie sa concureze VW T-Roc

Kia Motors India, o filială deținută integral de Kia MotorsCorporation, a dezvăluit astăzi prima imagine oficială a noului SUV compact gata pentruproducție Kia Sonet. Conceptul Sonet a fost dezvăluit pentru prima dată la salonul auto DelhiAuto Expo 2020, unde a fost aplaudat de publicul larg datorită designului său exterior inedit șitineresc.

Cu noua imagine dezvăluită astăzi, modelul Sonet arată că își propune să stabileascăun nou reper în design și să injecteze dinamism în segmentul SUV compact în momentullansării sale, în această vară.Acest sketch (rendering) al lui Sonet evidențiază ADN-ul dinamic al brandului Kia, îmbinânddesignul emoțional cu aspectul premium și tineresc pentru a crea o prezență puternică pe drum.


Designul îndrăzneț al SUV-ului compact combină trăsăturile semnăturii de design Kia, precumgrila tip ‘tiger nose’ proeminentă ,cu o grilă tridimensională în formă de rețea geometrică pentruo impresie vizuală puternică. Prezența sa agresivă denotă un aspect robust, dur, în timp ceinfluențele de inspirație indiană sunt prezente în designul grilei.

Modelul Sonet va fi al doilea automobil de la Kia fabricat în India, în urma lansării modeluluiSeltos.

Noul model va atrage consumatorii din întreaga lume și va avea premiera mondială înscurt timp, urmată de debutul pe piața din India în perioada imediat următoare. Noul Kia Soneteste destinat generației tinere, care este aspirațională și conectată social, și care deținecompetențe tehnologice.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente