Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia oferă o actualizare software pentru modelul EV6 pentru o încărcare mai rapidă în anotimpul rece

Clienții Kia care au fost printre primii care au achiziționat mult apreciatul crossover 100% electric EV6 își pot actualiza acum automobilul pentru a permite încărcarea și mai rapidă în condiții de vreme mai rece.

EV6 MY23, EV6 GT și noul Niro EV, kia creste range-ul la ev6 iarna, autonomie iarna ev6, kiablog, autolatest

Funcția de precondiționare a bateriei, care este în dotarea standard pentru modelele EV6 MY23, EV6 GT și noul Niro EV, este acum oferită ca o actualizare opțională pentru toate modelele EV6 MY22 (Model Year 2022), rezolvând astfel problemele vitezei de încărcare mai reduse care pot apărea la toate automobilele electrice (BEV) la temperaturi mai scăzute.

În condiții optime de funcționare, bateria unui model EV6 se poate încărca de la 10% la 80% în doar 18 minute, datorită tehnologiei sale de încărcare ultra-rapidă de 800 V, permisă de platforma dedicată E-GMP (Electric-Global Modular Platform).

EV6 MY23, EV6 GT și noul Niro EV, kia creste range-ul la ev6 iarna, autonomie iarna ev6, kiablog, autolatest

Cu toate acestea, la cinci grade Celsius, aceeași încărcare poate dura aproximativ 35 de minute pentru un model EV6 MY22* fără funcția de precondiționare a bateriei – caracteristica de adaptare ce asigură atingerea temperaturii optime de funcționare a bateriei**, permițând o îmbunătățire de până la 50% a timpului de încărcare.

Procesul de actualizare include sistemul de navigație prin satelit, necesar deoarece funcția de precondiționare încălzește automat bateria modelului EV6 atunci când șoferul setează o stație de încărcare rapidă DC ca destinație în sistemul de navigație, când temperatura bateriei este sub 21 de grade și starea de încărcare este de 24% sau mai mare.

EV6 MY23, EV6 GT și noul Niro EV, kia creste range-ul la ev6 iarna, autonomie iarna ev6, kiablog, autolatest

Funcția de precondiționare se dezactivează automat atunci când bateria atinge temperatura optimă de funcționare. Din acel moment, clienții au parte de o performanță de încărcare îmbunătățită.

test drive Kia EV6, consum kwh Kia EV6, cea mai buna masina electrica romania, pret Kia EV6, rabla plus Kia EV6, autonomie reala Kia EV6, autolatest, testeauto, emisiune Kia EV6, kia roma auto Kia EV6

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente