Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia Motors investeste in reteua de chargere IONITY 2020

Decizia de a se alătura acestei rețele va oferi beneficii sporite clienților europeni ai Kia șiHyundai.

Începând cu 2021, automobilele electrice Kia și Hyundai vor fi echipate cu sistemede încărcare de 800 de volți, pentru a putea absorbi puterea maximă de încărcare a stațiilor IONITY, de 350 kW.


Clienții vor putea utiliza facilitățile HPC (High-Power Capacity) ale IONITY, care sunt echipate cu opțiuni de plată digitale, pentru a reduce semnificativ timpulde încărcare și pentru a facilita călătoriile pe distanțe lungi.

IONITY este un parteneriat înființat în 2017 între BMW Group, Daimler AG, Ford MotorCompany și Volkswagen Group cu Porsche AG. De la înființarea sa, în prezent are aproape140 de stații de încărcare în funcțiune în Europa, și alte 50 în construcție.

Tehnologia IONITY se caracterizează printr-o capacitate de încărcare de până la 350 kilowați, iar prinutilizarea standardului universal de încărcare Combined Charging System (CCS) asigurăcea mai mare compatibilitate posibilă cu automobilele electrice actuale.


IONITY își va extinde rețeaua la 400 de stații de încărcare rapidă până în 2020, cu o mediede cel puțin o stație la fiecare 120 de kilometri de-a lungul principalelor autostrăzi europene.

Rețeaua sa pan-europeană compatibilă cu o multitudine de mărci va îmbunătăți semnificativ imaginea și accesibilitatea automobilelor electrice atât pentru utilizatorii actuali ai acestora,cât și pentru potențialii cumpărători.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente