Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

KIA Motors introduce sistemul Multi- Collision Braking de prevenire a accidentelor in lant

Sistemul este conceput pentru a ajuta la prevenirea sau atenuarea gravității unei coliziunisecundare, care poate apărea după impactul inițial pe măsură ce automobilul continuă să seoprească, adesea fără controlul șoferului.

Sistemul este activat prin declanșarea airbagurilor automobilului, ceea ce indică o gravitate mare a accidentului, ceea ce justifică intervenția MCB.


Odată activat, sistemul măsoară viteza vehiculului și orice schimbări de direcție, aplicând niveluladecvat al forței de frânare pentru a opri mașina.Sistemul monitorizează poziția pedalelor pentru a verifica dacă șoferul încearcă să accelerezesau să frâneze.

Dacă sistemul MCB detectează o intervenție redusă sau nicio intervenție așoferului, mecanismul de control electronic al stabilității (ESC) intervine pentru a aplica nivelul adecvat de frânare pentru situația în care se află automobilul.


Sistemul nu este activ la vitezecare depășesc 180 km/h, deoarece intervenția asupra frânei la viteze mari poate provoca alteimpacturi severe.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente