Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

KIA lanseaza in premiera noul Stonic GT Line 2021

Noul Stonic GT Line aduce în prim plan cele mai sportive elemente ale designului mărcii, cu unaspect mai emoțional, atât la interior, cât și la exterior și cu caracteristici exclusive de design GTLine.

La fel ca alte modele din gama Stonic, modelul GT Line oferă, de asemenea, multimpleposibilități de personalizare, cu noi opțiuni de culori exterioare în două tonuri, precum și o gamăde opțiuni de propulsie hibridă și non-hibridă.Emilio Herrera, Chief Operating Officer al Kia Motors Europe, declarat: „Stonic a fost un succesmajor pentru Kia în Europa de când au început vânzările în 2017, cu peste 150.000 de unitățivândute până în prezent.

De asemenea, în 2019, a devenit al patrulea cel mai bine vândut model Kia în Europa. Stonic este iubit de proprietarii săi, iar noua variantă GT Line amplificăcele mai bune caracteristici ale modelului Stonic, oferind un design inspirat de aspectul celormai puternice mașini din gama noastră.

Ne așteptăm ca varianta GT Line să sporească și maimult atractivitatea gamei Stonic în ceea ce a devenit un segment extrem de competitiv al piețeiauto.”

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente