Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia EV6 castiga prestigiosul titlu Trophée de L’argus 2022 in Franta

Aceasta stire este una care este devastatoare pentru noul Renault Megane electric care se astepta sa fie numaru 1 in Franta.

Ei bine, jurnalistii de la L’Argus au ales EV6 care este de atfel si singura masina capabila a concura de la egal cu Tesla Model 3 care urmeaza sa fie construita la Berlin.

Kia EV6 titlu Trophée de L’argus 2022, premii kia ev6, probleme renault megane e-tech vs ev6, Kia EV6 titlu Trophée de L’argus 2022, kiablog

EV6, primul automobil electric dedicat Kia, a câștigat încă un premiu pentru vitrina sa de trofee din ce în ce mai bogată, în ciuda faptului că este comercializat de doar câteva luni.

Kia EV6 a obținut victoria la categoria sa – „Family SUV and Crossover”, la renumitele premii „Trophée de L’argus 2022”.

Această victorie urmează mai multor premii acordate deja modelului EV6 în Europa de către diverse publicații și experți de top din industria auto. Distincțiile de până acum includ:
câștigătorul premiilor „What Car? ‘Car of the Year’ 2022”, „Crossover of the Year” la premiile TopGear.com 2021; câștigător în categoria „Premium” la premiile „German Car of the Year 2022” și co-câștigător al premiilor inaugurale „Best Cars of the Year’ 2021/2022”.

Renault Megane E-Tech EV60 Optimum Charge, pret romania, pret rabla plus, bateri 60 kwh, probleme, test drive, autolatest

Renault Megane E-Tech EV60 Optimum Charge, pret romania, pret rabla plus, bateri 60 kwh, probleme, test drive, autolatest

De asemenea, EV6 a fost nominalizat pe lista scurtă a premiilor „European Car of the Year
2022”, câștigătorul urmând a fi anunțat pe 28 februarie.

„Family SUV and Crossover” este una dintre cele mai aprig disputate categorii ale premiilor
„Trophée de L’argus”. Acest segment popular atrage un număr mare de participanți care
acoperă diverse mărci și o gamă largă de trenuri de rulare.

Diferiți factori decisivi, cum ar fi inovația tehnică și valoarea reziduală, sunt analizați în mod independent de juriul care include experți de la premiile #argus și jurnalişti auto francezi respectaţi.

În ciuda concurenței acerbe, modelul 100% electric Kia EV6 a ieșit triumfător ca modelul care oferă cea mai bună combinație de dotări și costuri de întreținere.

Kia EV6 whatcar2022, premiu whatcar Kia EV6 2022, test Kia EV6, review Kia EV6, date tehnice, kiablog, autolatest, Kia EV6 2022

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente