Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia anunta a doua extindere a perioadei de garantie a automobilelor sale in Europa

Kia Motors Europe a anunțat astăzi o extindere suplimentară aprogramului ‘Kia Promise’, un program de extindere a garanției pentru automobilele sale.Programul ‘Kia Promise’ este gândit pentru a sprijini clienții Kia a căror posibilitate de deplasareeste limitată din cauza pandemiei COVID-19.

Destinat inițial pentru acoperirea perioadei de garanție a automobilelor cu garanție originală Kiacare urma să expire între 1 Februarie și 30 aprilie 2020, programul “Kia Promise” a fost extinssuplimentar, adresându-se tuturor clienților a căror garanție originală oferită de producătorurmează să expire în cursul lunii mai 2020.


Programul ‘Kia Promise’ extinde acoperirea garanțieituturor automobilelor eligibile până la 30 iunie 2020.Cu tot mai multe țări și companii care își iau măsuri de precauție pentru a contracara pandemiaCOVID-19, programul ‘Kia Promise’ are scopul de a ajuta clienții care pot fi în imposibilitatea dea se deplasa într-un service Kia în această perioadă.

De asemenea, programul vine în sprijinulclienților care nu-și pot aduce automobilul în service pentru efectuarea reviziilor conform planuluide mentenanta în timpul stării de urgență la nivel național.

Prioritizând siguranța, sănătatea și bunăstarea clienților, partenerilor de afaceri și angajaților săi, Kia Motors continuă să monitorizeze îndeaproape evoluțiile pandemiei COVID-19 în
comunitățile unde își desfășoară activitatea.

Compania se străduiește în continuu să previnărăspândirea virusului în sediile și unitățile sale de producție în timp ce lucrează cu autoritățile destat, federale și locale, respectând toate standardele și măsurile impuse de aceste entități.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente