Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

KIA aduce in Romania noile Kia XCeed PHEV si Kia Ceed Sportswagon PHEV 2020

Prețul pentruXCeed PHEV pornește de la 36.414 cu TVA inclus, iar pentru Ceed SW PHEV de la 35.998cu TVA inclus.Lansarea celor două versiunil Plug-in Hybrid marchează următorul pas în strategia deelectrificare a Kia Motors.

Cele două noi modele cu emisii scăzute aduc pentru prima datăsistemele de propulsie electrice în segmentul compact al familiei Ceed.

XCeed Plug-in Hybrid și Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid sunt fi construite la Žilina, înSlovacia – fiind primele modele plug-in fabricate de marcă în Europa.

Garanția fără egal Kia,de șapte ani – 150.000 kilometri, este oferită standard și acoperiă pachetul de baterii șimotorul noului sistem de propulsie.

Construite exclusiv pentru Europa, vânzările acestormodele noi vor debuta la începutul anului 2020.Sisteme de propulsie și transmisiiPropulsie plug-in cu emisii scăzute și capabilități de condus 100% electriceNoile versiuni PHEV ale modelelor XCeed și Ceed Sportswagon oferă o alternativăconvingătoare pentru modelele convenționale cu motoare pe benzină și diesel.

Noul sistemde propulsie combină un pachet de baterii litiu-ion de 8.9 kWh, un motor electric de 44.5 kWși un motor în patru cilindri ‘Kappa’ eficient, de 1.6 litri GDi (injecție directă benzină).Puterea totală a sistemului de propulsie este de 141 CP, cu un cuplu maxim de 265 Nm,permițând modelului Ceed Sportswagon să accelereze de la 0 la 100 kmh în 10.8 secunde,iar modelului XCeed în 11.0 secunde.

Sistemul de propulsie este cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj și șase trepte (6DCT),permițând șoferilor să schimbe chiar ei vitezele, pentru un stil de condus mai captivant și mai efficient decât alte automobile cu sistem de propulsie hibrid, echipate cu transmisia e-CVT (electronic continuously-variable transmissions).

Tehnologia standard de regenerare a forței de frânare permite noilor modele Plug-in Hybridsă colecteze energia cinetică și să reîncarce pachetul de baterii în timpul deplasării în pantăsau în timpul frânării, îmbunătățind astfel eficiența sistemului de propulsie.

Ceed Sportswagon este capabil să realizeze o autonomie de până la 60 de kilometri(conform ciclului combinat NEDC) în modul complet electric, cu zero emisii, în timp ceXCeed este capabil de o autonomie de până la 58 kilometri (conform ciclului combinatNEDC). Astfel, șoferii pot realiza majoritatea deplasărilor zilnice și scurte deplasări doar cuajutorul puterii electrice.

Un sistem de propulsie inteligent pentru folosirea zi de zi


Gama modelului Ceed a fost proiectată încă de la început pentru a putea găzdui noul sistemde propulsie hibrid. Acest lucru înseamnă că adoptarea unui sistem de propulsie Plug-inHybrid pentru modelele Kia XCeed și Ceed Sportswagon are un impact minim asuprastructurii, aceasta fiind adaptată încă de la început pentru a găzdui pachetul de baterii alsistemului de propulsie.

Pachetul de baterii de 8.9 kWh este situat alături de rezervorul de combustibil de 37 de litri,sub bancheta din spate, spre deosebire de multe alte automobile plug-in hybrid în care pachetul de baterii ocupă un spațiu valoros din portbagaj.

Modelul Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid oferă un spațiu pentru bagaje de 437 litri, cu posibilitate de mărire la 1.506 litri, cu
ajutorul rabatării 40:20:40 a banchetei spate.

Capacitatea pentru bagaje a modelului KiaXCeed Plug-in Hybrid este de 291 litri, extinzându-se până la 1.243 litri cu bancheta spaterabatată. Există un spațiu dedicat sub podeaua portbagajului pentru fiecare model, pentru apăstra cablul de reîncărcare atunci când nu este folosit.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente