Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia a lansat o aplicatie de realitate augumentata Go Electric pentru Europa

Prima versiune a aplicației ‘Go Electric’ este axată pe crossover-ul popular, 100% electric e-Niro. Aceasta permite utilizatorilor să exploreze numeroasele caracteristici și tehnologii aleautomobilului și să învețe totul despre performanțele bateriei celui mai bine vândut automobilelectric Kia.

De asemenea, aplicația le permite utilizatorilor să își personalizeze e-Niro-ul ideal șisă creeze o vizualizare a realității augmentate (AR) a acestuia – în culoarea lor preferată -folosind camera telefonului sau a tabletei.

Aplicația AR le permite utilizatorilor să vadăautomobilul în mediul real, cu explicații de realitate mixtă (MR) care apar pe automobil pentru aoferi utilizatorilor informații suplimentare despre atributele specifice ale acestuia.

Aplicația ‘Go Electric’ va fi utilizată de către personalul dealerilor Kia pentru a-i ajuta să expliceconsumatorilor gama de automobile electrice ale brandului, aflată în plină dezvoltare.


În plus, înurma izbucnirii pandemiei de coronavirus, aplicația le permite șoferilor să învețe și sădescopere, din confortul propriei locuințe, mai multe despre modul în care funcționeazăautomobilele electrice.Aplicația este compatibilă cu multe dispozitive mobile cu sistem iOS și Android.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente