Jukka Moisio este noul Președinte și CEO al companiei Nokian Tyres

Articole Interesante

HilleKorhonen se va retrage din funcția de Președinte și CEO, după ce a conduscompania timp de trei ani. Înainte de a ocupa această funcție, Hille Korhonen a fostmembru al Consiliului de Administrație Nokian Tyres, ajutând la consolidareareputației și succesului Nokian Tyres atât pe piața internă, cât și pe cele de creștere.

Jukka Moisio are o experiență solidă, dobândită în companii internaționale de top.Cea mai recentă funcție a sa a fost cea de Președinte și CEO al Huhtamäki Oyj, ocompanie globală de ambalare. Înainte de Huhtamäki, Moisio a fost Președinte șiCEO al Ahlstrom Oyj.

„Ne bucurăm că Jukka Moisio va prelua conducerea Nokian Tyres.”, declară JukkaHienonen, Președintele Consiliului de Administrație Nokian Tyres. „Jukka Moisio areo experiență solidă în ceea ce privește succesul companiilor cotate la bursă șievoluțiile lor, oferind performanțe financiare puternice și profituri pentru acționari.

El înțelege foarte bine piețele din Europa Centrală și America de Nord, principalelepiețe de creștere pentru Nokian Tyres. Jukka Moisio are experiența și abilitatea de aconduce compania către următoarea sa fază de dezvoltare.”, completează acesta.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente