Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Jo Stenuit este noul Director de Design Mazda in Europa

 Jo îl inlocuiește pe Kevin Rice care a părăsitMazda în august 2018.

Jo este absolvent al Colegiului Regal de Artă din Londra și face parte din echipa de design Mazdadin Europa de peste douăzeci de ani. A deținut diverse funcții la centrul european de designMazda din Oberursel, Germania.Cea mai recentă funcție ocupată a fost cea de Head of Interior Design and Brand Style, fiindresponsabil pentru îmbunătățirea imaginii brandului Mazda în Europa.

El a fost principaluldesigner de interior al celor două mașini concept Kiyora (2008) și Hakaze (2007), precum și algenerației anterioare a modelului Mazda3 (2008). A petrecut, de asemenea, doi ani în sediulgeneral Mazda din Hiroshima, dezvoltând designul interior al modelului Mazda CX-7 (2004-2006).

„Mulțumită filozofiei noastre de design KODO – Soul of Motion, designerii Mazda din Europa și dinalte părți ale lumii au fost un factor-cheie al succesului produselor noastre, creând mașinifrumoase care rezonează cu clienții noștri”, a spus Jeff Guyton, președinte și CEO Mazda MotorEurope. „Suntem încântați că Jo, care înțelege brandul în profunzime, va conduce echipa noastrăde design din Europa.


Știm că, împreună cu echipa sa, va continua să se asigure că filozofianoastră este aplicată nu numai mașinilor noastre, ci în tot ce facem “.În noul său rol, Jo va raporta lui Ikuo Maeda, Global Design Chief Mazda, precum și lui HajimeSeikaku, vicepreședinte R&D european al Mazda.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente