myboschservice_1
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Jeep si Dodge au recunoscut ca au falsificat emisiile motoarelor diesel V6 Fiat Multijet! Au platit 800 de milioane de dolari

Stellantis a recunoscut ca marcile sale din SUA, Dodge si Jeep au vandut masini diesel care aveau emisii mult peste normele americane.

Din start, oficialii Stellantis au platit o amenda de 800 de milioane de dolari pentru ca Guvernul Federal sa nu contuie procesul care ducea cu siguranta la pierderi finaciare de peste 10 miliarde de dolari.

Motorul vizat este cel V6 de trei litri produs de catre Fiat FPT in Europa si care echipeaza in continuare masinile Jeep Grand Cherokee.

In urma cu 7 ani VW a fost prins tot in SUA cu celebrele 2.0 TDI si 3.0 V6 TDI cu emisii masluite, amenda de atunci fiind de 30 de miliarde de euro si retragerea de pe piata a catorva sute de mii de modele Audi, Porsche si VW cu despagubirea ulterioara a clientilor.

Alfa Romeo 159 2.4 Multijet 210 CP 2007, test drive, drive test, consum, cutie automata 159, review, 2.4 210 cp L5 diesel, testeauto

“The government noted FCA US had previously paid a $311 million civil penalty and more $183 million in compensation to over 63,000 people as part of a class-action diesel lawsuit.”

fiat multijet euro 7, noi motoare diesel euro 7, probleme emisii euro 7, stellantis euro 7 diese, autolatest, review

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente