Japonezii lanseaza la Geneva Motor Show 2019 noul model Honda E Prototype

Articole Interesante

Acest nou model este derivat dinconceptul Urban EV 2017, apreciat la nivel internațional, și este o parte esențială a strategieiHonda Electric Visionpentru regiunea europeană.

Conceput pentru a satisface nevoile stilului de viață modern, Honda E Prototype combină undesign unic cu funcționalitatea avansată și o experiență captivantă și dinamică de condus.Pachetul de dotări este perfect conceput pentru mediul urban.

Design exterior simplu și distinctiv


Noul Honda E Prototype a fost proiectat cu accent pe funcționalitate și scop, cu o simplitatea design-ului și o personalitate cu adevărat unică. Contururile caroseriei pornesc de lacapotă către parbrizul panoramic, pentru a crea o suprafață continuă ce se extinde deasuprapasagerilor din față. Îmbunătățind performanțele aerodinamice, stâlpii A sunt amplasați laacelași nivel cu geamul, pentru a contribui la o călătorie silențioasă și rafinată.

Elementele de design remarcabile, ce accentuează profilul curat, neaglomerat, includmânerele ușilor de tip și camerele compacte ce înlocuiesc oglinzile tradiționalelaterale. Atât mânerele ușilor cât și sistemul de oglinzi cu cameră video sunt dotări uniceInformații presă pentru un vehicul din această clasă.


Portul de încărcare avansat al mașinii este integratcentral în capotă pentru a fi ușor de utilizat din ambele părți ale mașinii, cu lumină LED vizibilă prin capacul de sticlă pentru a semnaliza starea de încărcare a bateriei și a oferi unaspect primitor.

Panourile negre față/ spate cu profile concave inedite sunt elemente de design definitorii.Atenția unică și exigentă la detaliile grupurilor optice rotunde contribuie la design-ul simplu șicurat și definește “fața umană a Honda E Prototype.

Sub suprafață se află o platformă complet nouă, proiectată special pentru sistemul EV, cepermite proporții compacte în timp ce ampatamentul relativ lung, ecartamentul lat și consolafață scurtă facilitează manevrabilitatea urbană excepțională și experiența dinamică decondus. Postura joasă, robustă – accentuată de arcurile evazate ale roților ce adăpostescanvelopele largi – conferă un accent dinamic design-ului exterior simplu și curat.

Interior contemporan cu tehnologie avansată

Interiorul spațioas cu o estetică minimalistă modernă creează o ambianță relaxată pentruocupanți. Folosirea materialelor textile în stil melanj și a altor materiale tactile, adesea găsiteîn casele contemporane, creează o senzație confortabilă ce evocă experiența de “lounge”.Sentimentul de spațiu este mărit de podeaua plană din fața și spatele cabinei.

Pentru a menține pasagerii angajați cu stilul lor de viață interconectat, display-ul orizontaldublu, intuitiv și personalizabil oferă o gamă largă de aplicații inteligente și servicii. Aceastăinterfață sofisticată de ultimă generație a fost concepută pentru utilitate maximă și face camașina să nu mai fie un simplu mijloc de transport, ci o parte integrată pe deplin în viața dezi cu zi modernă.

Gama de ajutoare digitale de ultimă generație este prezentă alături de multe dintrecomenzile de confort și infotainment ale mașinii, pentru facilitarea multi-tasking-ului șinavigarea simplă prin meniu.

Ecranele ce afișează imaginile din spate transmise de cătresistemul Camera Mirror System sunt integrate la ambele capete al tabloului de bord,poziționate ergonomic pentru a asigura un unghi natural de vizionare pentru șofer.

Autovehiculul are, de asemenea, o cameră digitală pentru mers înapoi, lucru ce măreștecâmpul vizual al șoferului.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente