Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Infiniti ataca fara limite BMW, Mercedes si Audi!

Spunem aceasta deoarece este pentru prima data cand un constructor din Japonia incearca si are toate sansele sa concureze si evenetual sa-i invinga pe cei trei din Germania. Pentru a intelege ce inseamna Infiniti pentru piata de automobile de lux in comparatie cu ceea ce reprezinta Lexus pentru Toyota sau Acura pentru Honda trebuie sa spunem ca Infiniti este singurul dintre cei trei enumerati mai sus care produce masini premum cu o evidenta tenta sport.

Infiniti reprezinta stindardul premuim al celor de la Nissan insa vine in fata concurentilor sai directi cu o mentalitate de a reliza masini la un nivel superior. Astfel, daca ne uitam putin la marca Lexus putem sa vedem intr-o oarecare masura multe elemente comune cu unele modele mass market cu sigla Toyota. De partea cealalta Infiniti nu are nici un detaliu intalnit pe un model Nissan de unde si independenta si exclusivitate modelelor sale. Trecand peste aceste detalii de substanta trebuie sa anuntam ca Infiniti da lovitura de gratie germanilor prin lansarea in premiera pentru piata din Europa modelul M si noua gama de motorizari diesel de trei litri. M sau G? Pentru fanii marcii trebuie sa spunem ca modelul mai vechi G37 concureaza intr-un segment mediu superior care are drept concurenti modele precum BMW Seria3, Mercedes Clasa C sau Audi A4.

Pentru a creste sansele de reusita Infiniti a lansat si noul M37 care este dedicat a concura modelele concurente mai sus. Motorizari In prezent Infiniti ofera singura gama de motorizari pe benzina din segmentul premium care nu beneficiaza de aportul tehnologiei supraaloimentarii. Acest lucru nu inseamna un handicap ci din contra un detaliu de rafinament tehnologic. In prezent Infiniti are cel mai bun motor pe benzina V6 din lume (3.7 litri si 330 CP) si unul dintre cele mai bune motoare V8 pe benzina (5.0 litri 390 CP).

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente