Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Incompetentii de la CNAIR nu reusesc sa blocheze intrarea spre Corbeanca de la Balotesti DN1

Este vorba de celebra intersectare a drumului DN1 din zona Balotesti care permite accesul spre comunele Corbeanca si Tamasi.

Ei bine datorita acestei intersectii periculoase au decedat zeci de soferi pentru ca cei de la CNAIR nu sunt in stare sa monteze 6 parapeti de beton care sa nu mai permita efectuarea manevrei de stanga din DN1 spre Corbeanca si stanga spre Ploiesti.

Ceea ce este si mai socant este ca la doar 50 de metri se afla un pasaj rutier subterna care a fost construit de catre cei de la Prisma in urma cu mai bine de 20 de ani.

In prezent si in acest an 2020 cei de la CNAIR nu sunt in stare sa opreasca acest MACEL in zona Balotesti datorita unei intersectii cu DN1, fie ca vorbim de iesirea de la Therme fie ca vorbim de iesirea de la Corbeanca in DN1.

Mai mult decat atat exista si o sosea perfect noua in zona Corbeanca care poate sa fie folosita spre iesirea in DN1 fara a ajunge in celebra intersectie!

Din pacate din cele trei masini implicate in acest acciden tragic soferita de 19 ani este si acum internata in stare grava in spital! 

Recomandam celor de la CNAIR sa blocheze complet aceasta intersectie insa si pe cea din Balotesti, doua intersectii pe DN1 care au dus la moartea a zeci e oameni fara nici un motiv!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente