Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Incercari disperate ale celor de la epiesa de a acapara piata service-urilor auto!

Piata de piese auto din Romania este dominata clar de catre distribuitorii din Ungaria, insa exista si jucatori mai mici pe piata care pana acum erau prezenti doar in mediul online.

epiesa, probleme epiesa, livrare epiesa, retur epiesa auto, autolatest, service partener epiesa, garantie epiese auto, montaj online epiesa

Un exemplu de diferentiere este actiunea celor de la epiesa auto de a recomanda clientilor anumite unitati service, insa marea lor problema este ca majoritatea service-urilor auto din Romania refuza sa lucreze cu cei de la epiesa.

In realitate, daca un client cumpara o piesa noua originala OE sau aftermarket AM si merge cu ea intr-un service NU PRIMESTE NICI O GARANTIE pentru ca majoritatea service-urilor deja lucreaza cu anumite companii de piese.

Acestea din urma ofera in medie o marja de 30% din profit unitatii service care vinde piesa respectiv, in timp ce clientul care vine cu piesa cumparata online de la epiesa are mari probleme cu montarea sa.

epiesa, probleme epiesa, livrare epiesa, retur epiesa auto, autolatest, service partener epiesa, garantie epiese auto, montaj online epiesa

De fapt, sunt unitati service respectabile care recomanda clientilor care vin eu cu piesele in mana sa faca montajul online la epiesa pentru ca doar ei pot sa ofere garantie sau retur pentru ele.

Acum, epiesa incearca sa intre in zona unitatilor service cu aceste piese, adica ofera livrare pentru ele spre unitatea service.

Recomandarea noastra este SA NU CUMPARATI PIESE AUTO ONLINE pentru ca de obicei nu primesti ceea ce comanzi ( cod de piesa gresit), nu se poate face retur daca piesa este murdara sau cutia este rupta, nu primesti garantie nici pentru piesa nici pentru montaj din partea serivice-ului.

RAR NU ESTE INTERESAT DE PIESELE CONTRAFACUTE DIN CHINA!

Din pacate RAR asemenea Politiei Romane uita complet de platformele OLX si LaJumate unde romanii vand piese auto noi fara factura si fara nici cel mai mic control.
In realitate romanii cumpara piese online neconforme din China sau Turcia dupa care acestea sunt vandute online fara nici cea mai mica garantie!
Aici marea legislatie a celor de la RAR devine inutila pentru ca cel care vinde piesa este o persoana fizica!
piese auto contrafacute, probleme rar piese auto, vanzare online olx piese auto, lajumate vanzare piese auto, probleme piese auto contrafacute

  s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente