Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In timp ce Skoda inchide productia din Cehia, Hyundai are nevoie de mai multi muncitori tot in Cehia

Hyundai Motor Manufacturing Czech a anuntat ca are deficit de personal in uzinele sale din Cehia pentru ca cererea de masini Hyundai este din ce in ce mai mare in Europa.

Evolutia marcii Hyundai in Europa a dus la cresterea continua a cererii de modele, iar acum gama Tucson este un adevarat best seller pe toate pietele din UE.

In uzina din Nošovice Hyundai a produs de la inceputul anului peste 257.000 de masini, cifra mai mare cu 19% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

uzina cehia hyundai, Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), fabrici hyundai cehia productie hyundai europa, hyundai blog romania

De fapt vedem cu Skoda a oprit productia in toate uzinele sale pana in ianuarie pentru ca au probleme cu semiconductorii, in timp ce Hyundai are nevoie sa angajeze cat mai multi munctori in uzinele lor tot din Cehia.

“Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), a manufacturer from Nošovice, is experiencing strong demand from customers. The fact that the Nošovice plant already exceeded the number of cars produced in the whole of 2020 at the beginning of November also testifies to this year’s revival of production.”

uzina cehia hyundai, Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), fabrici hyundai cehia productie hyundai europa, hyundai blog romania

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente