Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In Germania statiile de hidrogen au inceput se inchida! Sunt prea periculoase in utilizare si 1 kg de H2 costa 28 de euro

In urma cu cateva zile specialistii din Germania au anuntat ca Shell a inchis definitiv cateva statii de alimentare cu hidrogen in zona Munchen pentru ca sunt periculoase in exploatare si masinile care ruleaza cu H2 sunt extrem de putine.

hidrogen auto, statie hidrogen lichid auto, explozie statie hidrogen, germania renunta la hidrogen, h2 explosion, autolatest, testeauto

In locul statiilor cu hidrogen urmeaza sa fie montate chargere pentru masinile electrice care sunt in realitate solutia mult mai buna/ieftina/eficienta in comparatia cu masina care merge cu hidrogen lichid.

hidrogen auto, statie hidrogen lichid auto, explozie statie hidrogen, germania renunta la hidrogen, h2 explosion, autolatest, testeauto

Specialistii de la H2 Live ne arata cate statii de hidrogen sunt in functiune in Europa, in Estul continentului masina cu hidrogen fiind doar o utopie pentru ca din Austria si pana in Romania nu exista nici o statie de incarcare.

hidrogen auto, statie hidrogen lichid auto, explozie statie hidrogen, germania renunta la hidrogen, h2 explosion, autolatest, testeauto

Mai jos vezi cum arata o statie de hidrogen in Norvegia care a explodat cu pierderea in totalitate a unitatii. O asemenea statie are un cost de peste 10 milioane de euro.

hidrogen auto, statie hidrogen lichid auto, explozie statie hidrogen, germania renunta la hidrogen, h2 explosion, autolatest, testeauto

In total in Europa sunt active doar 160 de statii de hidrogen, iar pretul pentru 1 kg este de 28 euro, adica mult mai scump decat era de asteptat pentru fanii acestor masini.

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

17 COMMENTS

  1. Stația din Sandvika, Norvegia, a fost sabotata si incendiată intenționat, pt a scădea concurența și pt a convinge posibilii cumpărători de faptul că este periculoasă folosirea H2. Menționez că mai există si alte stații de alimentare și producție H2 “on site” in Norvegia.

    • Hidrogenul va fi combustibilul viitorului pentru transport! El este folosit de Soare în ultimii 4,6 miliarde de ani!
      Dacă nu ar fi existat oamenii de știință ca Nikola Tesla și altii ca el cu “mințile înfierbântate”, acum ați fi locuit în peșteră, fără internet și tehnologie!

  2. Retardați de ecologiști nu sufăr un cuvânt despre racheta ridicata în spațiu care poluează cât toate auto pe 10 ani ineuropa sau despre avioanele care consuma motorina(kerosen) ca să ridice în aer și care poluează cât 100000 de auto în 12Luni sa nu mai vorbesc despre navele de croaziera care nu prea le vad electrice sau feriboturile ce vin.din China sau nu numai care folosesc ca combustibil PACURA . SI SUT SUTE DE MII DE ASTFEL DE NAVE . Deci retardați de ecologiști sa interzică întâi aceste nave sa mai funcționeze și apoi sa spună ceva . ALUPIGUS ECOLOGISTI LUI PESTE PRAJIT

  3. Avioanele, nu mai folosesc Kérosène. Folosesc combustibil din clasa 3.0 (diésel) mai ecologic. Cei din domeniul carburanților cunosc, ceilalți pot să vadă clasa 3.0 scrisă pe cisterna care alimentează un avion. Înainte unde cădea motorină se vedeau pete pronunțate, contaminau mult, acum unde cade motorina poți spăla cu apa și detergent și aproape dispar petele, dar dacă curge des în locul respectiv contaminația este mia mare. Și da motorina este mai refinată, cea ce înseamnă că trebuie să alimentezi mai des. Este valabil și pentru benzină (care este mai inflamabilă). Aditivii de potență din combustibili contamină mai mult. Accidentul cu Lubrizol (aditiv) din Franța.

    • Ieri am alimentat in tura cu Jet A 1. Nu stiam ca azi noapte s a trecut la 3.0 In fine, tu esti specialistul, eu doar bag kerosen in rezervoare. Da tu stii mai bine.. ( …popor de tampiti..).

  4. Pentru a schimba o infrastructură de alimentare este nevoie de timp și bani. Comentariile răutăcioase nu vor schimba mersul cercetărilor și investițiile, rezultatul este folosit, până când se va termina.

  5. Hidrogenul este obținut din apă cu ajutorul curentului, foarte simplu! Hidrogenul nu trebuie stocat în rezervoare, ci după producere se introduce în admisie! Fără stocare! Sunteți păcăliți cu știri pentru a vă opri acumularea de informații în domeniu!

  6. Ce comentarii .. 90% tâmpite facute de niste frustrați care nu-și permit diverse și refulează-n chat. Orice lucru care încetinește încălzirea globală e binevenit. Acum e rezonabil însă peste 30 de ani sigur va fi infern pe planeta. Noi să fie sănătoși că ce vine in urma noastră nu contează. Sa va fie rușine !!!

  7. Ați auzit de glaciatiune??? Daca
    Dacă venea glaciatiunea în loc da încălzire, CE FĂCEAȚI??? PE CINE DĂDEAȚI VINA??? E ACELAȘI LUCRU, E UN CICLU CARE ARE LOC PERIODIC ȘI DOAR TREBUIE SĂ NE PREGĂTIM, NU SĂ ASCULTAM NIȘTE IDIOȚI GLOBALISTI CARE VOR SA FACĂ MULȚI BANI DIN ACEASTĂ PROSTEALA, 1000 DE SAVANȚI AU SEMNAT ASTA DAR NIMENI NU II BAGA ÎN SEAMĂ, ÎN PLUS SOARELE ARE O PERIOADĂ DE ACTIVITATE DIN CE ÎN CE MAI PUTERNICĂ,, HAI SA NU MAI FIM IDIOȚI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente