In Germania noua Octavia Combi Ambition 2.0 TDI DSG 2020 costa cu 5.000 euro mai putin decat in Romania

Articole Interesante

Acum vedem cum noua Octavia a reinceput sa fie comercializata in toate tarile din UE, iar pretul sau de achiziti este unul extrem de important.

Aici vedem in primul rand configuratorul celor de la Skoda Romania importata de catre Porsche Romania si vedem ca pentru varianta Octavia Combi Ambition 2.0 TDI DSG acestia cer peste 29.000 euro cu TVA-ul de 19% inclus.

Daca ne uitam putin si in ograda germanilor vedem ca dealerii de acolo vand aceeasi masina poate cu mai multe echipamente optionale cu un pret total de 24.000 euro care are aceelasi TVA de 19% inclus in pret.,

Adica Skoda vinde o masina identica in Romania cu un pret mai mare cu 5.200 euro pentru clientii de aici, in timp ce clientii din Germania chiar primesc aceeasi masian FARA DISCOUNT mult  mai ieftina.

Poti sa-ti cumperi noua Octavia cu o varianta de motorizare 2.0 TDI cu 116 CP care nu se vinde in Romania si care are un pret mai mic chiar si cu 7.300 euro decat cel al unei masini de aici!

Aceasta politica de preturi a dus la aparitia unor ciudatenii in Romania, respectiv o Fabia de 25.000 euro sau un Superb de aproape 60.000 euro?!?!?

Pentru fanii Skoda din Romania noi cei de la Autolatest recomandam sa vedeti ofertele Skoda din Germania sau poate si Cehia, ca pentru 5.000 euro mai putin poti merge sa-ti acoperi toate cheltuielile plus o vacanta prin Alpi si sa ramai si cu ceva bani cand te intorci acasa!


Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente