Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In Franta o soferita de 70 ani refuza sa sufle in etilotest si primeste 2 ani de puscarie, permis anulat 3 ani si amenda 4600 euro

Pentru a intege mai bine de ce Politia Rutiea din Romania nu functioneaza trebuie sa ne uitam putin sa vedem cum se comporta colegii lor din Vest.

Exemplul de fata este cel al unei soferite de aproape 70 de ani bauta care conducea un RAV4 si care nu vrea sa sufle in etilotest la fata locului insa nici la sediul central al Jandarmeriei.

politie franta, jandarmerie franta , baba bauta franta, probleme soferi bauti franta, autolatest, politia romana pe sosea 2022

Doamna refuza evident si prelevarea de probe de sange, rezultatul fiind anularea permisului automat pentru o perioada de 3 ani, o amenda automata de 4.600 euro si prevederea in instanta a unei pedepse de 2 ani de puscarie cu executare.

briogada rutiera, politie rutiera, aplicare amenzi politie, amenzi marite 2022, lucian bode probleme mai, explozie arad, pnl psd mai colaps

Cand vom vedea si in Romania Politia Rutiea sa aplice legea fara discutii cum se intampla in Europa civilizata, doar atunci vom avea un trafic real mult mai sigur.

Noile reglementari ale Codului Rutier sunt frectie la picior de lemn daca NU AVEM ORGANE CONSTATATOARE PE SOSEA CARE SA APLICE LEGEA!

Vezi video AICI!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente