Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In ajunul sarbatorilor Bucurestiul este un oras complet blocat! Trafic infernal in Capitala Romaniei

Nu este o gluma pentru ca pe majoritatea arterelor din Bucuresti traficul rutier daca nu este blocat complet este penalizat pentru ca viteza medie este de 1 km/h.


Fanii sistemului Waze achizitionat de catre Google poseteaza intr-un numar cat mai mare unde se afla principalele blocaje rutiere, insa realitatea crunta este ca Bucurestiul este un oras complet blocat de peste 1.2 milioane de masini pornite la prima ora.

De vina nu este infrastructura in principal pentru ca aceasta a fost conceputa de regimul comunist pentru maxim 450.000 de masini ( vezi trafic din 1988), ci sutele de mii de masini care nu sunt inamtriculate in Bucuresti.

In medie in Bucuresti intra din toate judetele tarii unde includem si zona Ilfov peste 600.000 de masini, autovehicule pentru care se plateste o taxa serioasa in tarile din Europa de Vest.


Regula este simpla: nu este din oras platesti zilnic o suma modica de 5-10 euro pentru acces, politica care a descurajat milioane de soferi din Vestul Europei a mai intra cu masina in zonele extrem de aglomerate.

In Capitala Romaniei traficul a devenit o problema atat de mare incat foarte multe companii de prestigiu aleg alte orase din tara pentru dezvoltarea afacerilor pentru ca timpii pierduti in trafic atat de catre angajator cat si de catre angajat reprezinta peste 1.5 ore zilnic.

Adica stai la munca 9 oare ( 1 ora pauza de masa) plus alte 1.5 ore in trafic. In total bucurestenii sau cei care lucreaza in Bucuresti sunt plecati in medie de acasa peste 10 ore.


Mai jos am atasat o galerie foto Waze care ne arata cum arata traficul din Bucuresti cand NU ESTE O ORA DE VARF! Poate de vina sunt sarbatoriile, insa chiar si asa totul merge aici cu “viteza melcului turbat”!

Acum daca vrei sa mergi din zona Iuliu Maniu pana in zona Pantelimon petreci in medie 2 ore, timp in care un sofer ajunge din Bucuresti in Contanta (250 km) fara prea mari probleme!

VEZI CUM POTI COMBATE COSTURILE DIN TRAFICUL BUCURESTEAN AICI!Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente