Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In 6 luni de mandat Guvernul Orban nu a miscat o lopata de pamant pe Centura Bucuresti

Si aici ne referim la infrastructura rutiera care are in continuare mari problele din toate punctele de vedere.

Adica chiar si acum in timp de pandemie cand traficul rutier a scazut cu 80% fata de aceeasi perioada a anului precedent Guvernul Romanieie nu a fost in stare sa ” DEA O LOPATA” pe infama Centura a Capitalei.

Adica in 6 lunie cei de la CNAIR nu au reusit nici macar sa taie iarba care imprejmuieste cea mai circulata sosea de ocolire din Romania, celebra CB sau Centura Bucuresti.

Pana acum intreaga presa a critica fostul Guvern PSD insa se pare ca trebuie sa incepe sa cu actualul Guvern PNL pentru simplul fapt ca nu se misca nimci la capitolul infrastructura.

Este pacate pentru ca in aceste luni de pandemie cei de la PNL si CNAIR puteau sa repare si sa lateasca fara probleme chiar si 50% din centura, insa nu a vazut nimeni nici un utilaj.

Acum la inceptul lunii mari CNAIR a atribuit intr-un final modernizarea a 11 km din Centura italienilor de la Tirrena Scavi care au probleme cu un pod pentru autostrada Sebes-Cluj Napoca.

Oficial CNAIR se lauda ca lucrarile incepe in iunie 2020!

Luni, 04.05.2020, Ionel Scrioşteanu, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, împreună cu Directorul General Adjunct al CNAIR, Ovidiu Barbier, au emis ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a sectorului DN2 – A2 din Centura București.

În perioada următoare vom începe mai multe lucrări importante pentru zona București – Ilfov, și anume: Pasajul Berceni, Pasajul Oltenița. De asemenea, în luna iunie încep lucrările la Autostrada A0, cea mai importantă și așteptată de către cetățeni în această zonă.”, a declarat Ionel Scrioşteanu, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente