Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Imagini si date tehnice oficiale cu noul Range Rover Sport II 2013

Modelul in cauza se numeste Range Rover Sport care este echipat pentru inceput cu două motorizări: V6 diesel de 287 CP şi V8 benzină de 500 CP.

Modelul preia caracterul noii generaţii Range Rover, alături de inovaţiile tehnice ale acestuia şi le livrează într-un ambalaj care aminteşte de Evoque şi oferă un nivel superior de agilitate şi manevrabilitate. Englezii de la Land Rover spun că noul RRS este cel mai rapid şi agil Land Rover creat vreodată.

În standard, noul Range Rover Sport incorporează un sistem Stop-Start, o transmisie automată cu opt trepte realizată de ZF şi un sistem de tracţiune integrală permanentă.

Spre deosebire de generaţia precedentă, modelul este oferit fie cu o cutie de transfer cu două trepte, care oferă tradiţionalele “High” (drum) şi “Low” (reductor pentru teren accidentat), care împarte cuplul motor 50/50 între punţi, sau o cutie de transfer cu o singură treaptă, care livrează cuplul între punţi în proporţie fixă de 42/58 pentru a oferi manevrabilitate sporită pe şosea. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente