Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Iata noul Renault Clio Symbol II

Renault va lansa Noul Renault Symbol, o berlina ale carei linii expresive si dinamice sugereaza eleganta si seductie. La interior, s-a acordat o grija deosebita elementelor de confort si siguranta ale tuturor pasagerilor din masina. Gama de motoare atinge nivelul optim de consum, atat benzina, cat si diesel, iar suspensiile sunt confortabile si eficiente. Noul Renault Symbol va fi accesibil publicului incepand cu 26 august, la Salonul Auto de la Moscova.

O masina eleganta si puternica Noul Renault Symbol este o berlina ale carei linii expresive si seducatoare inspira armonie. Proportiile echilibrate – 4,26 m lungime si 1,43 m inaltime -, designul blocurilor optice din partea din fata, precum si conturul armonios al caroseriei il consacra drept un vehicul elegant si impunator.

Liniile caroseriei in partea din spate a masinii scot in evidenta caracterul robust pe care il inspira Noul Renault Symbol. Conturul cromat al calandrului si al bandoului spate completeaza in mod rafinat acest ansamblu. La interior, Noul Renault Symbol reflecta calitate si seductie, iar portbagajul generos vine in intampinarea nevoilor profesionale si de petrecere a timpului liber. Consum redus si comportament remarcabil Motoarele de ultima generatie prezente pe Noul Renault Symbol respecta standardele de protectie a mediului inconjurator. Puterea afisata este, in acelasi timp, suficienta pentru un vehicul din categoria lui, iar consumul de carburant benzina sau motorina, ramane la niveluri reduse. Aspectul exterior confirma calitatile unui vehicul foarte confortabil, cu un comportament rutier excelent.

Preluata de pe Clio II, platforma asigura o tinuta de drum foarte buna si o insonorizare optima a habitaclului. Noul Renault Symbol detine toate argumentele pentru a cuceri familiile din Europa Centrala si de Est, din Rusia, Turcia si Magreb. Publicul va putea admira noul model al Planului Contract 2009 incepand cu 26 august, la Salonul Auto de la Moscova.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente