Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Iarna in Bucurestiul lui nea Chiliman si nea Oprescu!

Asa cum v-am obisnuit pana acum Autolatest doreste sa reaminteasca primarieie Municipiului Bucuresti si de ce nu a celor de sectoare ca situatia din prezent este inacceptabila. BAI CHILIMAN Secorul 1 funtea sectoarelor din mareata capitala este tronat de un nene care mai acum o luna dorea sa ne impuste pe noi toti cei care rulam fara cauciucuri de iarna. Iata ca iarna l-a surprins din nou pe nea Chiliman si din nou ne chinuim ca prin anii 50 sa circulam prin oras.

Sfatul echipei Autolatest este ca nea Chilima sa se impuste singur in birou asa cum o faceau nazistii dupa terminarea razboiului si sa nu mai comenteze la faptul ca soferii nu au anvelope de iarna. Deci nea Chiliman UP YOURS! Primaria Generala Un alt nea care trancane din greu pe la televizor este chiar primarul general Oprescu, personaj iesit din sala de operatie si este surprins de situatia din Bucuresti.

P.S. Bai Oprescu ce mama dracului se intampla mai cu situatia asta din oras, ce naiba este chiar atat de greu sa mobilizezi toate camioanele de dezapezire si sa le pui la treaba?

Oricum noi cei din spatele volanului cu siguranta o sa alegem un alt primar cu proxima ocazie deoarece este dovedit faptul ca esti incompetent!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente