Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Hyundai Veloster este Masina Lunii iulie in Romania

Veloster a adjudecat titlul in cadrul disputatei categorii Premium, surclasand modele precum BMW Seria 5, Mercedes E Klasse sau Citroen DS5.

Emisiunea „Ca pe roate” difuzata duminica, 5 august, va aloca intre orele 16:00-16:30 un spatiu dedicat subiectului Hyundai Veloster.

Veloster se diferentiaza de coupe-urile traditionale prin configuratia sa unica cu trei usi, care include o usa spate pe partea pasagerului, devenind astfel mai practic si mai usor de utilizat si asigurand un acces sigur si simplu la interiorul sau spatios. Manerul exterior al portierei, aflat intr-o pozitie mascata, asigura pastrarea designului atragator de coupe.

Echipat cu motorul eficient Hyundai GDI (benzina) de 1,6 litri si cu patru cilindri, modelul Veloster reprezinta un coupe fara compromisuri, oferind o senzatie sport plăcuta in combinatie cu un consum redus de combustibil si un nivel scazut de emisii CO2. Hyundai Veloster a obtinut calificativul maxim de 5 stele din partea organizatiei independente de masurare a nivelului de siguranta al vehiculelor, Euro NCAP.

Veloster beneficiaza de cea mai avantajoasa garantie oferita in industria auto, sub forma pachetului „5 Year Triple Care”, care include cinci ani de garantie fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice gratuite.

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente