Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Hyundai Romania are noua imagine pentru clientii online

Noul website Hyundai dispune, totodata, de o platforma dedicata accesului de pe dispozitivele mobile si introduce o serie de elemente care faciliteaza interactiunea clientilor cu marca si produsele sale.

Platforma curenta ofera informatii complete despre modelele din portofoliu, clasificarea si prezentarea autovehiculelor Hyundai realizandu-se intr-un mod practic si functional.

Fiecare model dispune de o sectiune dedicata cuprinzand detalii despre preturile practicate, dotari interioare si exterioare, specificatii tehnice, elemente de siguranta, garantie, accesoriile disponibile, oferind, in acelasi timp, transparenta totala in ceea ce priveste costurile de mentenanta.

Utilizatorii au posibilitatea de a descarca manualele auto si brosurile cu informatii referitoare la modelele din portofoliul Hyundai. Pot identifica distribuitorii si reparatorii autorizati intr-un mod facil, avand la dispozitie detalii complete despre coordonatele si serviciile puse la dispozitie de aceste reprezentante.

In plus, un element de noutate il reprezinta „Galeria 360º”, care permite utilizatorilor vizualizarea panoramica a modelelor, atat din interior, cat si din exterior.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente