Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Hyundai Group (inclusiv Kia) vinde in Europa cat Renault si de doua ori mai mult decat Ford Europe

Hyundai Group a reusit sa vanda de la inceputul anului 2021 cu 20% mai mult decat in anul precedent.

Aceste cifre sunt cu adevarat problematic pentru ca Hyundai Group  reuseste sa vanda in Europa cat vinde si Renault care include marcile Nissan si Dacia.

Marele dezastru la capitolul vanzari este observat la Ford Europe care a vandut la jumatate cat a vandut Hyundai si Kia in tarile din Uniunea Europeana.

In partea de sus a clasamentului vedem cum Stellantis este foarte aproape de VW Group, marea problema a germanilor fiind marca Skoda care vinde luna de luna din ce in ce mai putine masini.

VW Taigo Style1.5 TSI DSG, probleme pret VW Taigo Style1.5 TSI DSG, test drive VW Taigo Style1.5 TSI DSG, drive test, korando vs VW Taigo Style1.5 TSI DSG, mazda cx-30 vs VW Taigo Style1.5 TSI DSG, opel mokka vs VW Taigo Style1.5 TSI DSG

Marca de lux cu cel mai mare succes ramane si in acest an BMW, locul secund fiind ocupat de Mercedes la o distanta considerabila!

Toyota RAV4 Hybrid 2022, pret mare Toyota RAV4 Hybrid, probleme toyota romania, review Toyota RAV4 Hybrid 2022, autolatest Toyota RAV4 Hybrid

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente