Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Hyundai Accent a primit un facelift pentru 2010

Hyundai Accent facelift, primele fotografii oficiale zoom Hyundai a publicat in Coreea primele imagini ale faceliftului operat asupra modelului Verna, omologul asiatic al atat de cunoscutului Accent. Desi informatiile despre noul model sunt limitate in acest moment, ies in evidenta schimbarile estetice evidente de care dispune acesta.

Incepand cu grila frontala, cu blocurile optice si cu spoilerul fata, Accent se schimba radical. Modificarile merg pana in partea posterioara, acolo unde noua forma a stopurilor si un spoiler redesenat completeaza imaginea generala a noului Accent. Intre acestea se strecoara subtilitati care erau de neconceput pana acum pe un model low-cost, cum sunt semnalizatoarele integrate in oglinzile laterale. La interior, noul Accent va dispune de un bord redesenat si de sisteme tehnologice care pana astazi apareau doar pe modelele de segment superior: mufa USB si una pentru echipamentele audio auxiliare si sistem Bluetooth.

Printre schimbarile care sar in ochi se numara si noua tenta albastra utilizata la iluminarea fundalului cadranelor. Hyundai nu a publicat motorizarile de care va dispune noul Accent, insa se stie faptul ca fiecare dintre acestea va veni echipata cu sistemul ECO Assist, rolul sau fiind acela de a-i ajuta pe soferi sa conduca mai economic.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente