Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Honda Trading lanseaza in Romania noua generatie Honda Civic Type R 2018

Suntem foarte încântaţi să aducem în România cel mai sportiv model din gama Civic şi suntemconvinşi că noul model Type R va reconfirma sportivitatea brand-ului. Honda reprezintă putereaviselor şi ne dorim ca Civic Type R să fie un vis devenit realitate pentru orice client care cautăperformanţa la cel mai înalt nivel.”, a declarat Ionuţ Lupu, General Manager Honda TradingRomânia.

Noul Civic Type R este disponibil cu caroserie hatchback iar sub capota fabricată din aluminiu,motorul pe benzină 2.0 VTEC TURBO cu 4 cilindri dezvoltă o putere maximă de 320 CP la 6500rpm şi un cuplu maxim de 400 nm de la 2500 rpm la 4500 rpm.

Type R atinge viteza de 100km/h în doar 5.7 secunde şi poate ajunge la o viteză maximă de 272 km/h, fiind cea mai rapidămaşină din clasa sa. Noul Civic Type R a parcurs “Iadul Verde”, unul dintre cele mai dificilecircuite, in doar 7 minute şi 43.8 secunde, devenind cea mai rapidă maşină cu tracţiune faţă.

Transmisia este manuală cu 6 trepte de viteză, iar funcţia RevMatch asigură un condusconfortabil şi dinamic prin eliminarea şocurilor la trecerea într-o viteza superioară sauinferioară. În ceea ce privește suspensia, sistemul independent Multi-Link pe spate în tandemcu suspensia faţă tip MacPherson, au rolul de a optimiza manevrabilitatea şi de a sporistabilitatea la frânare.

Comparat cu predecesorul său, noul Civic Type R are un şasiu cu 16 kgmai uşor, un centru de greutate coborât cu 10 mm şi oferă o rigiditate torsională mai bună cu37%.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente