Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

History Channel ofere trei noi seriale pasionatilor de automobile din Romania

Emisiunile aduc în centrul atenţiei vehicule de toate dimensiunile, cu provenienţe şi vârste surprinzătoare, ce trec prin procese de restaurare sau a căror rezistenţă e pusă la încercare.

În “Colecţia de la Count’s Kustoms”, Danny “The Count” Koker, o legendă a Las Vegasului, cumpără, restaurează şi personalizează maşini şi motociclete clasice, iar apoi le găseşte un nou stăpân. De la un Thunderbird de epocă şi clasicele Corvette la motociclete Harley personalizate, când Danny vede un vehicul pe care-l vrea, va face totul pentru a-l obţine. Fiecare episod din „Colecţia de la Count’s Kustoms” este plin de poveşti inedite despre vehicule istorice şi transformări spectaculoase.

Primul sezon al serialului „Colecţia de la Count’s Kustoms” se difuzează pe HISTORY în fiecare joi, de la 21.00. Luna iunie va aduce premiera celei de-a doua serii, cu noi episoade incitante.

Magicienii rablelor” este un serial plin de cascadorii spectaculoase şi multă acţiune. Echipa “Visătorilor”, condusă de campionul Steve Anscombe, transformă rablele abandonate în maşini de curse tunate. Astfel, după ce bătrânelor automobile li s-a dat a doua viaţă, acestea se îndreaptă către linia de start şi turează motoarele la maximum pentru a ieşi victorioase în cursă. Serialul “Magicienii rablelor” este, în prezent, la primul sezon în România.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente