Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

GROPI SI TRANSEE PE CENTURA BUCURESTI! Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti este incompeteta

Acesta apar evidnet si garantat in fiecare an dupa prima zapada pe centura Bucuresti care devine cel mai prost drum din tara raportat la nivelul de trafic zilnic.

Adica intreaga economie a Bucurestiului este PENALIZATA de catre Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti care dovedesc din nou ca SUNT INCOMPETENTI.


Astazi traficul de pe Centura Bucuresti a dus la “moartea” catorva anvelope pentru ca soferii nu au vazut gropile pentru ca acestea era acoperite de apa.

CNAIR care coordoneaza Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti nu este capabil a forta schimbarea in aceste Directii Regionale unde protectia soferior sau siguranta rutiere sunt doua elemente complet STRAINE!

Mai jos vezi cum arata cea mai importanta sosea de ocolire a celui mai important oras din Sud Estul Europei! Celebra rusine nationala Centura Bucuresti.

Compania DRDP Bucuresti este condusa de catre Cătălin Șomode care se afla in sistemul CNAIR din anul 2007 conform CV-ullui dansului!

Vezi CV AICI! insa si intreaga conducere DRDP Bucuresti AICI!

Daca vrei sa faci o plangere pentru spargerea anvelopelor trebuie sa suni la Politia Nationala unde un echipaj poate sa constate faptul ca sunt gropi pe sosea si poate da amenda administratorului drumului!

Daca vrei sa contactezi direct administratulul vezi detalii oficiale AICI!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente