Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Germanii se supara pe Dacia si compara noul Logan MCV cu VW Golf 6 TSI DSG

La fel ca si in urma cu 6 ani cand prima generatie de Logan era pusa fata in fata cu un VW Golf IV de 8 ani vechime si evident castiga modelul VW, acum in 2013 problema presei auto din Germania se numeste noul Logan MCV.

Pentru a arata ca Dacia face masini mai slabe decat VW acestia au comparat noul Logan MCV cu un VW Golf Estate care are doar doi ani vechime, adica un VW Golf VI

Mai mult decat atat versiunile de motorizari sunt atat de diferite inca orice om normal nu ar putea sa faca o comparatie. De partea germana VW Golf are un motor pe benzina turbo 1.4 TSI de 122 CP, in timp ce masina romaneasca are doar un 3 in linie de 900 cmc care dezvolta 90 CP.

Asadar, daca ne uitam la capitolul performante comparatia nu are nici un rost.

Noi cei de la Autolatest am fi pus fata in fata un Logan MCV 1.5 dCi de 90 CP si un VW Golf VI 2.0 SDI de 80 CP (versiunea fara supraalimentare)

Numitorul comun al celor doua masini este pretul de achizitie de 12.000 euro, insa doar masina romaneasca are o garantie de 3 ani sau 60.000 km, in timp ce VW Golf nu mai este asigurat din nici un punct de vedere.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente