Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Germanii incep treptat sa treaca pe GPL! Un masiv Dodge Durango 5.7 R/T pe GAZ consuma echivalent doar 9 litri de benzina in oras

Toti stim ca era electrificarii este deja aici, insa se pare ca exista pasionati care nu vor sa renunte la masina cu motor termic chiar daca pretul unui litru de benzina a ajuns in Europa de vest la 2 euro. Dodge Durango 5.7 R/T gpl, dodge gpl tomasetto, prins Dodge Durango 5.7 R/T, autolatest, monteaza gpl, pret gpl v8, consum real bucuresti v8 Germanii au inteles ca aceasta criza energetica o sa mai dureze, motiv pentru care achizitia unei masini electrice SCUMPE si INUTILE PE AUTOBAHN iese din discutie.

Se pare ca germanul a ales o masina americana, celebrul Dodge Durango 5.7 R/T echipat cu un banal V8 de 367 CP. Pentru a reduce consumul, noul Dodge Durango 5.7 R/T primeste o instalatie de GPL de ultima generatie, consumul in oras fiind de 18 litri pentru fiecare 100 de km. Dodge Durango 5.7 R/T gpl, dodge gpl tomasetto, prins Dodge Durango 5.7 R/T, autolatest, monteaza gpl, pret gpl v8, consum real bucuresti v8 Adica, masina de aproape 400 CP si 2.5 tone la gol ajunge sa consume echivalent a 9 litri de benzina pentru fiecare 100 de km.

Daca merge in modul autobahn masina consuma in medie 15 litri de GPL, adica echivalent a 7.5 litri de benzina cu o viteza medie de 150 km/h. Dodge Durango 5.7 R/T gpl, dodge gpl tomasetto, prins Dodge Durango 5.7 R/T, autolatest, monteaza gpl, pret gpl v8, consum real bucuresti v8 In prezent in Bucuresti o masina cu motor cu 3 cilindri turbo consuma in medie 10 litri la 100 de km, si nu are nici o farama de siguranta, performante sau placere de a conduce.

CE INSTALATIE DE GPL MONTEZ PE V8?

 Echipa MonteazaGPL recomanda instalatiile Tomasetto STAG pentru toate motorele americane V8, sistemul Tomasetto Premium putand face fata unei puteri maxime de 600 CP si peste 1.200 de Nm.

Dodge Durango 5.7 R/T gpl, dodge gpl tomasetto, prins Dodge Durango 5.7 R/T, autolatest, monteaza gpl, pret gpl v8, consum real bucuresti v8 Butelia de GPL recomandata este una cilindrica exterioara de 90 sau 100 de litri, sau una cilindrica montata in portnagaj de 100 litri. Dodge Durango 5.7 R/T gpl, dodge gpl tomasetto, prins Dodge Durango 5.7 R/T, autolatest, monteaza gpl, pret gpl v8, consum real bucuresti v8  

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

2 sau 3 ani garantie fara limita de km!

De Luni-Vineri interval 10-19.00

gpl in caz de gpl, butelie gpl accident, cum se comporta masina gpl in caz de accident, butelie gpl accident, impact gpl , rezistenta butelie gpl, rezistenta butelie toroidala gpl accident, imagini butelie gpl intact accident, siguranta masini gpl, gpl nu expodeaza, benzina da explodeaza, tomasetto stag accident, monteaza gpl sector 6, monteaza gpl bucuresti, instalatii gpl bucuresti, pret redus tomasetto stag, service gpl tomasetto In Romania daca vrei sa-ti cumperi un Dodge trebuie sa ajungi la Timisoara la dealerul:

Silver Motors s.r.l.

Calea Lugojului Nr. 135 Ghiroda 307200
 
dodge romania, dealer dodgem Silver Motors s.r.l. Calea Lugojului Nr. 135
Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente