Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

GENEVA- Lotus lanseaza in premiera noile Evora Enduro GT, Elise Club Racer şi Evora by Mansory

Stilul avangardist, solusiile ingenioase tehnice, performansa, dar si elegansa si noblesea sunt calităsi care conferă modelelor Lotus unicitate si atrag admirasia cunoscătorilor. Lotus are succes si în România. La doar o săptămână de la inaugurarea showroom-ului Lotus de la Airport Plaza din Otopeni, au fost deja comandate 5 modele.

Cele mai solicitate sunt Lotus Exige şi Evora. Surprize plăcute la Geneva Lotus continuă traditia si creează din nou surprize de proporsii în lumea auto, la Salonul de la Geneva: Evora Enduro GT, Elise Club Racer si Evora by Mansory. Toate aceste modele pot fi comandate si în România, numai prin Forza Rossa, dealer oficial si exclusiv al mărcii britanice în sara noastră, Moldova, Serbia si Muntenegru.

Lotus Evora Enduro GT este unul dintre cele mai performante modele create de designerul Nicola Scimeca împreună cu Divizia Lotus Motorsport si reprezintă transformarea modelului Evora din varianta destinată Campionatului European FIA GT4 într-una pentru cursele de anduransă. Este un concept ce reprezintă punctul de plecare pentru maşinile de competisie care urmează să fie construite şi care vor fi omologate GT2/GTE pentru competisiile FIA (Federasia Internasională a Automobilului) şi ACO (Automobile Club de l’Ouest, organizatorii cursei de 24 de ore de la Le Mans si al Intercontinental Le Mans Cup). Programul de competitii al Lotus Evora Endura GT în 2011 cuprinde participarea la cursa de 24 ore de la Nurburgring (23-26 iunie), la cursa de 24 ore de la Spa (28-31 iulie) şi la cele de 24 ore de la Silverstone (8-9 octombrie). 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente