Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

GENEVA LIVE-Renault aduce la Geneva Motor Show noul Captur facelift 2017

Cu un design îmbunătățit, atât la interior, cât şi la exterior, dar şi cu echipări noi, cel mai vândut crossover al segmentului B în Europa (215.670 unităţi în 2016) are ambiţia de a-şi menţine poziţia de leader.

Şi mai multe posibilităţi de personalizare

Captur menţine elementele esenţiale care au contribuit la succesul său, inclusiv caroseria în două nuanţe. Posibilităţile de personalizare au fost însă extinse cu două noi culori – Atacama Orange şi Ocean Blue, la care se adaugă o nouă culoare de plafon – Platinum Gray.

Clienţii pot alege acum din peste 30 de combinaţii dferite pentru a-şi personaliza propria masină.


Noul model face un pas mai departe în acest proces al diferenţierii, propunând şase pachete de personalizare a interiorului şi o diversitate de culori – Ivory, Ocean Blue, Caramel, Red, Satin Chrome şi Patina Chrome. Pentru exterior sunt propuse cinci pachete: Ivory, Ocean Blue, Capuccino, Red şi Atacama Orange (pentru şuruburile roţilor şi protecţiile pentru pasajele roţilor).

Identitatea luminoasă a marcii

Noul Captur este echipat, în funcţie de versiuni, cu proiectoare full LED Pure Vision. Această tehnologie accentuează design-ul exterior şi îmbunătăţeşte siguranţa, oferind în acelaşi timp o mai mare eficienţă. Luminile de zi cu LED, în forma literei « C », sunt integrate în bara de protecţie inferioară, recreând astfel identitatea luminoasă a brand-ului. Luminile din spate sunt dotate cu aceeaşi semnătură, vizibilă atât noaptea cât şi ziua.

Un design crossover mai vizibil

Captur a fost reproiectat pentru a se încadra în noua linie de design propusă de fratele său mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost
redesenată, primind o nouă bandă cromată care se regăseşte şi pe alte modele crossover Renault. Bara de protecţie include noi elemente de design care subliniază personalitatea aventurieră a modelului Captur.

Patru tipuri de pneuri sunt disponibile pentru primele trei niveluri de echipare: două de 16”, Extrême & Adventure, şi două de 17”, Emotion & Explore.

Un nou pavilion vitrat

De la al treilea nivel de echipare, Captur poate fi echipat cu un pavilion vitrat fix. Disponibil numai în configurație în două nuanțe,
această nouă caracteristică îmbunătățește lumina ambientală în cabină.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente