Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

GENEVA LIVE- Japonezii de la Mazda au realizat un amplu facelift modelului de succes CX-5 2017

Acum fanii Mazda primesc o masina revizuita care are o noua parte frontala care aduce in premiera o grila a radiatorului mai mare si care are acum integrate si blocurile optice.

De asemenea plansa de bord a primit acum materiale mai bune, modelul 5 putand sa fie comparat lejer chiar si cu modelele sale concurente din clasa premium.

Gama de motorizari ramane aceeasi, respectiv un exceptional motor pe benzina de 2.5 litri si gama diesel 2.2 twin turbo. 

Noul CX-5 îmbunătățește punctele forte care au făcut din generație curentă cel mai bine vândut model Mazda din Europa. Caracteristicile Jinba-Ittai ale primului model cu gama completă de tehnologii SKYACTIV au evoluat în concordanță cu filosofia centrată pe șofer a producătorului, pentru a le oferi și pasagerilor senzația de unitate cu mașina.

Astfel, habitaclul cu dotări intuitive are un plus de confort și o ergonomie îmbunătățită, inclusiv un head up display proiectat direct
pe parbriz.

Confortul a fost îmbunătățit, datorită scaunelor anti-oboseală, antifonării superioare a habitaclului, suspensiei și trenului de rulare, precum și a sistemului G-Vectoring Control (GVC), care sporește deopotrivă manevrabilitatea și siguranța. Noul CX-5 vine și cu ultimele inovații Mazda în materie de siguranță activă.

La exterior, linia mai joasă a plafonului și stilul minimalist inspiră o postură sportivă, dar rafinată, poate cel mai bine exprimată prin intermediul culorii premium roșu soul cristal, foarte profundă și cu reflexii strălucitoare.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente