Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

General Motors are pierderi de 38.7 miliarde dolari

Surpriza neplacuta a industriei a fost anuntarea a unei valori a pierderilor de peste 38 de miliarde dolari. Aceasta cifra a fost de mult timp vehiculata de surse financiare americane insa de data aceasta este adevarata, si anume cel mai mare producator de automobile american se afla intr-o situatie financiara deloc favorabila.

Cei peste 38 de miliarede de dolari reprezinta suma totala a concernului, pierderile nete General Motors fiind doar de 23 milioane dolari. Chiar daca si aceasta suma este mare, realitate este ca GM se reface dupa cativa ani cand a pierdut anual peste doua miliarde dolari din diferite cauze. Vanzarile pe tot parcursul anului trecut au crescut pana la o valoare de 3%. Cifra de afaceri General Motors pe intreg anul 2007 a fost de 181 miliarde dolari.

Anul 2008 va reprezenta pentru GM marea schimbare deoarece constructorul va pensiona peste 74.000 de muncitori din diferite unitati industriale pentru ca locul acestora sa fie luat de o forta de munca mult mai ieftina comparativ cu ceea ce exista in prezent.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente