Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Francezii au lansat noul DS 7 CROSSBACK La Première 2017, un SUV premium cu 300 CP

Modelul este de fapt primul SUV premium al unei companii auto din Franta, modelu DS 7 CROSSBACK La Première fiind si primul SUV care se doreste sa arate cum trebuie sa fie o masina premium Made in France.


Stilul lui DS 7 CROSSBACK La Première depaseste orice asteptari, modelul fiind echipat cu noile faruri directionale ( toate cele 6 ) DS LED, primul sistem night Vision care poate detecta pe langa animale si alte pricole si un sistem de conducere autonom in premiera pentru o masina care nu este de factura germana.


Sub capota se afla un sistem hibrid care dezvolta 300 CP si care permite soferului sa mearga 60 km in modul full electric, sistem care transmite puterea spre toate cele patru roti.

De asemenea acest DS 7 CROSSBACK La Première are si noua Suspnesie Activa DS care functioneaza in premiera cu ajutorul unei camere video care seteaza modul de functionare al suspensiei chiar inainte ca masina sa atinga zona in care se indreapta.


Cat despre interior, francezii ne arata din nou cum trebuie sa arate o masina premium, detaliu de multe ori lasat la o parte de catre concurenta germana.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente