Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Forza Rossa deschide primul Lotus Originals Store din Monte Carlo

La eveniment au mai participat si Ministrul de Stat al Principatului, Michel Roger, primarul din Monaco Georges Marsan dar si membrii echipei Lotus de Formula 1: pilotul Romain Grosjean, proprietarul echipei Gérard Lopez si Team Manager-ul Eric Bouiller.

Lotus Originals reprezinta colectiile de moda, de accesorii, obiecte, cadouri, jucarii sau biciclete ale marcii britanice, magazinul din Monaco realizand o legatura unica intre trecutul, prezentul si viitorul marcii.

Echipa de Formula 1 este printre principalele pretendente la victorie iar colectia Performance dispusa la parter ii este dedicata.

Lotus a obtinut in 1960 prima victorie in Formula 1, chiar la Monaco, prin Stirling Moss iar intreaga perioada a anilor 60-70-80, este reprezentata de colectia Heritage, care se afla la etaj. Multe alte noutati si surprize pot fi gasite in interiorul magazinului.

Ion Bazac, presedintele Grupului Forza Rossa: « Nu este o intamplare faptul ca am deschis primul magazin Lotus Originals din lume chiar cu ocazia celei de-a 70a editii a Marelui Premiu de la Monaco. Este o mare onoare si o mandrie pentru noi, ca grup romanesc sa fim prezenti intr-un loc atat de prestigios si de exclusivist precum Monte Carlo.

Ne-am bucurat astazi de prezenta unor invitati de cel mai inalt nivel, care si-au exprimat aprecierea, recunostiinta si prietenia fata de noi. Lotus Originals Monaco nu este numai un magazin dar si un loc de intalnire, de dialog si de schimburi intre pasionatii de moda, de masini si de bunul gust, specific Principatului Monaco.

Forza Rossa deschide primul Lotus Originals din lume si contribuie astfel la legenda si la povestea de succes inceputa de Colin Chapman, fondatorul marcii, acum 60 de ani ».  

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente