Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ford opreste productia de la Craiova! Fiesta si Puma primesc un motor FlexFluel de 95 CP

Ford a anuntat ca opreste productia aproape 7 zile pentru ca muncitorii sa intre in somaj tehnic.

ford puma probleme, ford ecosport probleme, ford craiova opreste productia, muncitori ford somaj tehnic, probleme ford craiova

De vina este lipsa chip-urilor, insa vanzarile marcii Ford sunt intr-o scadere considerabila, iar productia pe stoc nu se poate in capitalism.

Ford are porbleme si cu productia de motoare EcoBoost de la Craiova care pe langa lipsa de microcipuri are probleme si cu integrarea noilor sisteme de injectie FlexFluel pentru Europa de Vest.

Ford Romania se afla intr-o situatie ingrata in Romania pentru ca nu reuseste sa invinga la vanzari in aceasta tara producatori auto din Asia sau Europa de Vest, lucru greu de inteles pentru un producator national.

ford puma probleme, ford ecosport probleme, ford craiova opreste productia, muncitori ford somaj tehnic, probleme ford craiova

Dacia ramane singurul fabricant din Romania care realizeaza masini dedicate si pietei de aici la capitolul motorizari si carosrii.

In prezent la Ford se produc doua modele care au succes doar in Europa de Vest, piata din Romania de masini noi fiind extrem de mica cand vorbim de marca Ford.

Conform datelor oficiale in Romania in primele trei luni ale anului 2021 au fost vndute doar 648 de unitati!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente