Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ford BDT este prezent la TIBCO

La ediţia TIBCO 2008, BDT Group va expune toată gama de autoturisme pe care le comercializează, respectiv Ford, Mazda, Chrysler, Jeep şi Dodge. În plus, va fi amenajată o zonă dedicată automobilelor premium, expuse de compania Carlex – membră a BDT Group.

Tot în cadrul târgului de la Romexpo, BDT Leasing IFN SA şi BDT Rent, membre ale BDT Group, vor pune la dispoziţia clienţilor servicii de leasing financiar, închirieri autovehicule pe termen lung şi scurt. Aceasta este cea de-a doua ediţie TIBCO la care Grupul BDT participă. Anul acesta dispunem de un spaţiu suficient de generos, care ne permite expunerea tuturor autovehiculelor pe care le comercializăm.

Echipa noastră îi aşteaptă pe toţi iubitorii de maşini în standul BDT şi este pregatită să răspundă tuturor solicitărilor şi aşteptărilor acestora, atât din punctul de vedere al vânzărilor, cât şi al serviciilor postvânzare, a declarat domnul Tellu Striinu, director general vânzări BDT Group. Domnul Cătălin Trifu, director Organizare Târguri şi Expoziţii ROMEXPO, a declarat: Componenta auto capată un loc din ce în ce mai bine definit la TIBCO. Anul acesta, reprezentanţii BDT Group le vor oferi participanţilor la târg posibilitatea de a admira toate modelele Ford, Mazda, Chrysler, Jeep, Dodge, dar şi pe cele din zona premium prin compania Carlex – membră a BDT Group.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente