Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ford are mari probleme cu motorizarea 2.3 EcoBoost gasita pe Mustang si Focus RS

De fapt noi am spus in urma cu 5 ani ca acest motor are probleme tehnice atunci cand americanii de la MotorTrend au realizat ca masina lor de teste, un Mustang 2.3 EcoBoost de prima generatie incepe sa piara luna de luna din puterea motorizarii.

Adica americanii au pus modelul pe un test dyno cand era nou si au repetat testul la 6 luni si la 12 luni distanta, iar performantele motorizarii au fost considerabil schimbate.


In doar 1 an Mustang-ul lui Ford a pierdut 1 scunde la repriza de la 0-100 de km/h, timp extrem de mare daca tinem cont de faptul ca masina nu avea mai mult de 6000 de km la bord.

A urmat apoi marea deceptie cu Focus RS care avea sub capota aceelasi 2.3 Ecoboost intr-o varianta diferita, iar principalele cauze ale defectiunii fiind garnitura de chiulasa si depunerile excesive de carbon care obstructioneaza functionarea in parametii a motorizarii.

Din fericire Ford a recunoscut ca are probleme cu acest motor “minune” insa se pare ca in Romania aceste motorizari nu au fost rechemare in garantie pentru reparatii capitale!



s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente