Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ford a anuntat ca nu face fata comenzilor celui mai mic pick-up din SUA! Noul Ford Maverick 2022

Ford a anuntat ca forteaza directorii care deja conduc noul Ford Maverick sa-l inapoieze dealerilor pentru ca este o mare nevoie pentru test drive.

De vina pentru aceasta situatie este succesul fenomenal al lui Ford Maverick 2022 care reprezinta in acest moment cel mai ieftin pick-up american.

Ford Maverick 2022, succes vanzari, pret Ford Maverick, autolatest, whattruck, review, price europe, Ford Maverick hybrid

Pe langa faptul ca este si cel mai ieftin, masina este echipata si cu motorizarea Hybrid de 2.5 litri si 220 CP gasita in Europa pe gama Kuga PHEV.

In SUA noul Ford Maverick are un pret de vanzare care incepe sub granita de 20.000 dolari, adica este fara doar si poate cea mai ieftina masina NOUA cu bena, cu patru portiere si o putere maxima de peste 200 CP.

Ford Maverick 2022, succes vanzari, pret Ford Maverick, autolatest, whattruck, review, price europe, Ford Maverick hybrid

Pe aceasta piata Ford vinde modelul si cu un motor pe benzina clasic 2.0 EcoBoost de 250 CP care primeste cutia automata clasica AT8 cu convertizor de cuplu.

Din nefericire pentru Europa masina nu se vine aici in ciuda cererii mult mai mare decat pentru Ranger!

Ford Mustang Mach-E, pret baterie Ford Mustang Mach-E, review, test drive, acumulator Ford Mustang Mach-E, autolatest

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente