Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dracula conduce in sfarsit o Dacia Logan!

Aceast tuning a venit la mult timp dupa lansarea modelului in 2004, principala caracteristica a masinii fiind o exprimare mult mai clara a zonei de proveninta a masinii.

Acest trend de marketing a mai fost utilizat de catre Dacia Romania in momentul lansarii versiunii Logan MCV, campanie care a fost caracterizata de capacitatea masinii de cara aproximativ toata familia Dracula, sau Adams. Modelul de fata a fost creat de Renault Germania si vine sa ne socheze cu o serie de imagini sumbre la exterior, unde chiar este desenata chiar si o diligenta specifica Transilvaniei lui Dracula. Alte modificari sunt un interior care se aseamana cu un cosciug de lux cu multa mocheta de culoare rosie. Plafonul este tapitat cu peste 350 LED-uri de culoare rosie.

Pretul masinii ajunge la 45.000 euro ( evident cu un Logan de serie inclus) iar artistii au lucrat aproximativ 250 de ore pentru realizarea sa. Noi in Romania suntem mai realisti si asteptam si versiunea dric a nului Pick-Up model care poate cara fara probleme un cosciug cu geamurile inchise. Pentru a realiza asemenea modificari Dacia ar putea colabora cu veteranii britanici Binz, insa si acest Dracula’s Logan merge!!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente