Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Divizia de vehicule rulate a Grupului Tiriac prezinta la Sam 2013 un Lamborghini Murcielago LP640

Compania expune, spre încântarea publicului, două modele foarte apreciate de către pasionații de mașini puternice: un Ford Mustang și un Lamborghini Murciélago.

Lamborghini Murciélago LP 640, cu motorizare 6.5 I benzină, are 640 CP și o viteză maximă de 340 km/h, atingând 100 km/h în aproximativ 3.4 secunde. Un model similar a fost folosit în celebrul film “The Dark Knight” (2008).

Modelul Ford Mustang decapotabil, expus în cadrul Salonului Auto Moto, beneficiază de tunning complet “Roush” – Stage 3 și atinge 100 km/h în aproximativ 4.5 sec.

Automobilul are roți cu jante 20” cromate, cauciucuri COOPER, pentru a obține performanțe deosebite cu varianta de top ZEON RS 3, fiind capabile să transfere puterea motorului la suprafața de rulare cu o aderență excepțională.

Astfel echipată, mașina poate atinge forțe laterale de până la 1.02 G pe piste speciale de încercări “Skid Pad”. Puterea motorului în urma tunning-ului este estimată la 700 CP.

Vizitatorii standului companiei beneficiază de discount în valoare de 10% la Service-ul Țiriac Auto Rulate.

Despre Țiriac Auto Rulate

Înfiinţată în anul 2007, ca parte a Grupului Ţiriac, compania Ţiriac Auto Rulate aduce pe piaţa românească de maşini rulate o gamă de produse şi servicii de calitate superioară.

Prin intermediul acestei divizii, se desfăşoară operaţiuni de cumpărare, vânzare, schimb auto, credit, leasing, RCA și Casco, service auto, având ca punct de lucru showroom-ul Ţiriac Auto Rulate din Otopeni. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente